Bine ați venit la departamentul contabil, unde toată lumea contează!
23 mai 2024

09:00 – 17:00

Luni până Vineri

Str. Nucșoara, nr.6

Sector 6, București

021.2202971 / 0752.175.115

Despre noi

Departamentul Contabil este o firma de contabilitate formată dintr-o echipa de profesioniști bine pregătiți și cu o experiență vastă în domeniul financiar-contabil, membră a Corpului Experților Contabili și a Contabililor Autorizați din România. Societatea este înregistrată în tabloul membrilor C.E.C.C.A.R. cu nr. 13329/22.03.2018.

Administratorul societății, dna. Viorica Bălașu este Expert Contabil, deține această calitate din anul 1999 și are o experiență în asigurarea de servicii financiar-contabile și fiscale de peste 30 de ani.

Scopul nostru este să formăm o echipa alături de tine, susținând prin promptitudine, corectitudine și responsabilitate creșterea afacerii tale. Știm că prioritatea ta este obținerea de profit, de aceea ne dorim că serviciile noastre să se ridice la cele mai înalte așteptări și să te degreveze, pe cât de mult posibil, de grijă modului în care activitatea companiei tale este transpusă în documente financiar-contabile sau fiscale.

Urmărim să creăm un parteneriat de durata, bazat pe o bună comunicare, încredere reciprocă și totodată profesionalism, astfel încât să îți fim alături pe toată durata activității tale, așa cum se întâmplă în prezent cu clienții cărora dna. Expert Contabil Viorica Bălașu le este alături de mai bine de 30 ani.

Faceți cunoștință cu echipa noastră

Echipa noastră este formată din profesioniști bine pregătiți și cu o experiență vastă în domeniul financiar-contabil. Dorim să formăm o echipă alături de tine, susținând prin promptitudine, corectitudine și responsabilitate creșterea afacerii tale.

sigla_ceccar

Viorica Bălașu

Expert Contabil

Sunt Expert Contabil din anul 1999 și profesez în domeniul financiar contabil de mai bine de 30 ani. Mi-am desfășurat întotdeauna activitatea bazându-mă pe corectitudine și profesionalism, de aceea majoritatea clienților mi-au rămas alături, cu încredere, pe tot parcursul activității companiei lor.

Viorica Bălașu

Expert Contabil

Flavia Georgescu

Expert Contabil

Consider că într-o afacere este foarte important să fii informat, de aceea dedic o importanță deosebită documentării și actualizării permanente cu privire la prevederile legale din mediul economic. Îmi bazez întotdeauna activitatea pe promptitudine, seriozitate și profesionalism și îmi doresc ca serviciile pe care le ofer să fie de cea mai înalta calitate.

Flavia Georgescu

Expert Contabil

Octaviana Băiculescu

Avocat

Sunt un om meticulos și atent atât în ceea ce privește muncă pe care o desfășor cât și relațiile cu cei din jur. Pot spune despre mine că sunt o persoană perseverență, ambițioasă și totodată hotărâtă. Pun accent pe calitate și de aceea urmăresc că acest lucru să se transpună și în activitatea mea profesională.

Octaviana Băiculescu

Avocat

Laura Ciocoiu

Contabil senior și Inspector resurse umane

Am început colaborarea cu doamna Expert Contabil Viorica Balasu în anul 2001 și alături de dumneaei am evoluat profesional, acumulând permanent informații noi, experiență și am înțeles totodată că seriozitatea și perseverență sunt calități esențiale în domeniul contabilității și în domeniul resurselor umane. Astfel, acestea sunt calitățile care astăzi mă însoțesc permenent în viață profesională dar și în viață personală.

Laura Ciocoiu

Contabil senior și Inspector resurse umane

Cristina-Mihaela Turturea

Operator date

M-am alăturat echipei în anul 2010 și de atunci mi-am desfășurat activitatea cu seriozitate, asigurându-mă că sunt în măsură să îndeplinesc sarcinile primite, în termenele stabilite și conform standardelor companiei. Sunt o persoană pozitivă și hotărâtă să îmi desfășor bine muncă mea și să mă implic în orice activitate cu devotament.

Cristina-Mihaela Turturea

Operator date

Gheorghe Băiculescu

Referent resurse umane

Activitatea mea are la baza experiență internațională în domeniul HR, dobândită prin perseverență și dedicare, încă din timplul facultății Managmentul Resurselor Umane din cadrul Anglia Ruskin University, Cambridge. Am continuat aprofundarea cunoștințelor mele prin proiecte practice în diferite companii cu care am colaborat în Marea Britanie și în România.

Gheorghe Băiculescu

Referent resurse umane

Află mai multe

Pentru a ne contacta, faceți și completați formularul online sau trimiteți-ne un e-mail la