Bine ați venit la departamentul contabil, unde toată lumea contează!
23 mai 2024

09:00 – 17:00

Luni până Vineri

Str. Nucșoara, nr.6

Sector 6, București

021.2202971 / 0752.175.115

Faceți cunoștință cu echipa noastră

CINE SUNTEM?

Echipa noastră este formată din profesioniști bine pregătiți și cu o experiență vastă în domeniul financiar-contabil. Dorim să formăm o echipă alături de tine, susținând prin promptitudine, corectitudine și responsabilitate creșterea afacerii tale.

Viorica Bălașu

Expert Contabil | Partener
Sunt Expert Contabil din anul 1999 și profesez în domeniul financiar contabil de mai bine de 30 ani. Mi-am desfășurat întotdeauna activitatea bazându-mă pe corectitudine și profesionalism, de aceea majoritatea clienților mi-au rămas alături, cu încredere, pe tot parcursul activității companiei lor.

Flavia Georgescu

Expert Contabil | Partener
Consider că într-o afacere este foarte important să fii informat, de aceea dedic o importanță deosebită documentării și actualizării permanente cu privire la prevederile legale din mediul economic. Îmi bazez întotdeauna activitatea pe promptitudine, seriozitate și profesionalism și îmi doresc ca serviciile pe care le ofer să fie de cea mai înalta calitate.

Octaviana Băiculescu

Avocat
Sunt un om meticulos și atent atât în ceea ce privește muncă pe care o desfășor cât și relațiile cu cei din jur. Pot spune despre mine că sunt o persoană perseverentă, ambițioasă și totodată hotărâtă. Pun accent pe calitate și de aceea urmăresc ca acest lucru să se transpună și în activitatea mea profesională.

Laura Ciocoiu

Contabil senior și Inspector resurse umane
Am început colaborarea cu doamna Expert Contabil Viorica Bălașu în anul 2001 și alături de dumneaei am evoluat profesional, acumulând permanent informații noi, experiență și am înțeles totodată că seriozitatea și perseverență sunt calități esențiale în domeniul contabilității și în domeniul resurselor umane. Astfel, acestea sunt calitățile care astăzi mă însoțesc permanent în viață profesională dar și în viață personală.

Cristina-Mihaela Turturea

Operator date
M-am alăturat echipei în anul 2010 și de atunci mi-am desfășurat activitatea cu seriozitate, asigurându-mă că sunt în măsură să îndeplinesc sarcinile primite, în termenele stabilite și conform standardelor companiei. Sunt o persoană pozitivă și hotărâtă să îmi desfășor bine muncă mea și să mă implic în orice activitate cu devotament.

Florența-Mihaela Apostol

Expert Contabil
Pentru mine este important să ofer servicii de cea mai înaltă calitate și astfel activitatea pe care o desfășor are la bază principiile etice ale profesiei contabile care impun obiectivitate, integritate, confidențialitate, conduită profesională, competență profesională și prudență. Îmbin întotdeauna aceste valori cu o bună comunicare, înțelegerea permanentă a nevoilor clientului deoarece consider că relațiile umane sunt esențiale în profesia contabilă.

Gheorghe Băiculescu

Referent resurse umane
Activitatea mea are la baza experiență internațională în domeniul HR, dobândită prin perseverență și dedicare, încă din timpul facultății Managmentul Resurselor Umane din cadrul Anglia Ruskin University, Cambridge. Am continuat aprofundarea cunoștințelor mele prin proiecte practice în diferite companii cu care am colaborat în Marea Britanie și în România

Parteneri de încredere

Suntem partenerii tăi de încredere, oferindu-ți liniște și timp pentru a te concentra asupra creșterii afacerii! Experți în numere. Profesioniști în Excel. Spune-ne cum vrei tu, dar asigură-te că ne contactezi.